h

Nieuws uit 2022

24 november 2022

College moet op minimabeleid nu doorpakken!

Verhoging budgetten eerste stap, nu ook toegankelijkheid vergroten

Lees verder
19 november 2022

Stijgende kosten zetten mensen aan het denken

Foto: SP

Vrijdag 18 november jl. discussieerde SP Tweede Kamerlid Bart van Kent met geïnteresseerden en SP-leden in Wijkcentrum De Scheg in Uithoorn. "Wij zijn zeer tevreden over de bijeenkomst én de opkomst. Een teken dat dit onderwerp leeft!" aldus Marina Casadei, afdelingsvoorzitter SP Amstelveen.

Lees verder
13 november 2022

Bijeenkomst in De Scheg in Uithoorn 18 november a.s.

Foto: SP

Zaterdag 12 november jl. heeft de SP Amstelveen geflyerd voor het winkelcentrum Zijdelwaardplein in Uithoorn. De bedoeling was om mensen middels een flyer kenbaar te maken dat er volgende week (18 november a.s.) een bijeenkomst in de Scheg wordt georganiseerd over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens.

Lees verder
8 november 2022

SP: “Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie”

De SP Amstelveen/Amstelland organiseert in Uithoorn op vrijdag 18 november a.s. een bijeenkomst in de Scheg over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens. SP-Kamerlid Bart van Kent zal aanwezig zijn om te praten over de volkspetitie ‘Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie’. Deze volkspetitie is ondertussen al ruim 60.000 keer getekend. De bijeenkomst in Uithoorn is een van de dertig bijeenkomsten in het hele land. Met de volkspetitie wil de partij met zoveel mogelijk mensen druk uitoefenen om de kosten voor energie te verlagen en de energievoorziening in eigen handen te nemen.

Lees verder
4 november 2022

Documentaire ‘Er is genoeg’ dinsdag 15 november in De Meent

Foto: SP

Op initiatief van de SP Amstelveen vertoont Ontmoetingscentrum De Meent op dinsdag 15 november ‘Er is genoeg’ van regisseur Pim Giel. In deze documentaire van 62 minuten staan vijf mensen centraal die door uiteenlopende oorzaken – scheiding, faillissement, werkloosheid of een herseninfarct – in financiële problemen en bijbehorend sociaal isolement terechtkwamen, maar erin zijn geslaagd hun leven weer op de rit te krijgen. De film ging in oktober 2021 in première tijdens het congres ‘Arm in Arm’ in Rotterdam.

Lees verder
21 oktober 2022

Vattenfall 'genationaliseerd'

Foto: SP

Op vrijdagmiddag 21 oktober jl. heeft een groep SP’ers onder leiding van Lilian Marijnissen het Zweedse Energiebedrijf Vattenfall genationaliseerd. Het hoofdkantoor van het symbolisch genationaliseerde bedrijf is gevestigd tegenover de Arena in Amsterdam-Zuidoost.

Lees verder

Pagina's

U bent hier