h

Nieuws uit 2011

14 december 2011

SP in geweer voor onderkant samenleving

Het college wil oude tijden laten herleven. Met het aanpassen van de verordening wet werk en bijstand opent het college de mogelijkheid tot het gedwongen te werk stellen van uitkeringsgerechtigden. Krijgen we nu dan de Amstel-Veenkolonie?

Lees verder
11 december 2011

SP Amstelveen neemt deel aan de manifestatie "Armoede werkt niet"

Amstelveen - Ruim 6500 mensen, waar onder SP-leden uit Amstelveen, protesteerden in de Brabanthallen tegen de onrechtvaardige bezuinigingen van het kabinet op de bijstand, de zorg, de sociale werkplaats en het speciaal onderwijs. SP-Amstelveen was aanwezig samen met de actiegroep "Terug naar de Bossen".
Armoede werkt niet!

Lees verder
29 november 2011

Verslag bezoek enthousiast SP-lid aan 2e kamer

Amstelveen - "Vrijdag 19 november jl. was het dan zover. Als aanhang van het nieuwbakken SP-lid Daniëlle
zijn we van 10.00 - 16.00 uur getuigen geweest van een perfect georganiseerde ledendag. Van tien tot vier; ik dacht, hoe gaan we dat volmaken? De dag vloog voorbij.

Nieuw Amstelveens SP lid bezoekt 2e kamer

Bij aankomst aan de Lange Poten vormde zich buiten voor de ingang van de Tweede Kamer een lange rij. De binnenkomst werd wat vertraagd door de zeer strenge beveiliging. Net als op Schiphol moesten alle persoonlijke bezittingen op een band door de scanner. Zelf liepen we de bekende detectiepoortjes onder door en werden lichtelijk gefouilleerd. Na de koffie en cake was er het welkomstwoord van Jan Marijnissen.

Lees verder
28 november 2011

Armoede werkt niet: Grote manifestatie in den Bosch 10 december

Amstelveen SP Amstelveen is vrijdag 2 december aanwezig op weekmarkt op het stadslpein om flyers uit te delen voor de manifestatie "Armoede werkt niet" op 10 december in Den Bosch..
Armoede werkt niet
Gaat u ook mee naar de manifestatie? Er wordt gratis vervoer aangeboden, daarvoor kunt u zich aanmelde via Opgave busvervoer

Lees verder
27 november 2011

Buurten Keizer Karel Park: pluim voor de wijkagent

Amstelveen - Na een reeks van inbraken in het Keizer Karel Park afgelopen jaar heeft de SP destijds aandacht gevraagd bij de gemeente en de woningbouwcorporatie om hier iets aan te doen. De burgemeester is verantwoordelijk voor de veiligheid. De meeste woningen in deze wijk zijn eigendom van Eigen Haard.
Buuren Keizerkarelpark november 2011
Zowel de burgemeester als Eigenhaard hebben beloofd actie te ondernemen in deze buurt. Nu we een half jaar verder zijn is de SP deur naar deur geweest om te vragen hoe het nu gesteld is met de veiligheid in de buurt. Een gedeelte van de woningen voldoet aan het keurmerk veilig wonen, en een gedeelte van de woningen nog niet. Wat ons opviel:

Lees verder
25 november 2011

SP Fractie stuurt Open brief naar woningstichting Eigen haard

Bijgaand de tekst van de open brief:

Lees verder

Pagina's

U bent hier