h

Nieuws uit 2008

28 december 2008

SP stelt schriftelijke vragen over betrouwbare overheid

Noord-Holland - De provincie Noord-Holland moet handelen als betrouwbare overheid en zich dus niet inlaten met besluitvorming waarbij eerdere besluiten en beloften aan inwoners en corporaties met voeten getreden worden. Dat is de kern van de schriftelijke vragen die de statenleden Harald Bos en Bert Putters (SP) vandaag aan Gedeputeerde Staten gesteld hebben.

Lees verder
28 december 2008

Schriftelijke vragen van de SP inzake verbreding snelwegen nabij Ouder-Amstel

Ouder-Amstel - De SP wil dat minister Eurlings met de gemeenten Diemen, Ouder-Amstel en het Amsterdamse stadsdeel Oost-Watergraafsmeer gaat overleggen om te zorgen dat de verbreding van de A1, A6, A9 en A10 niet tot meer overlast zal leiden. Nu dreigen de omwonenden de dupe te worden van de rijkswens voor een bredere weg. Minister Eurlings heeft eerder aangegeven deze mensen niet het kind van de rekening te laten worden. Aan die afspraak wil de SP hem graag houden.

Lees verder
20 december 2008

Nieuwjaarsreceptie leden SP in teken van credietcrisis

Amstelveen - Op zondag 18 januari wil de SP onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te luiden.
U bent van harte uitgenodigd!

Lees verder
20 december 2008

Provincie niet enthousiast over OV-knooppunt aan Carmenlaan

Amstelveen - In tegenstelling tot wat het college van Amstelveen de gemeenteraad wil doen geloven, is de provincie lang niet zo enthousiast over een nieuw OV-knooppunt aan de Carmenlaan. Dit blijkt uit het antwoord op een vraag van statenlid Harald Bos (SP) aan gedeputeerde Cornelis Mooij (VVD).

Lees verder
10 december 2008

Het moet nu anders: Het antwoord van de SP op de kredietcrisis

Amstelveen - De SP is aanstaande vrijdag 12 december en op 2 januari tussen 13:00 u en 15:00 u aanwezig op het marktplein in Amstelveen centrum om u te informeren over de SP standpunten voor de oplossing van de problemen die ontstaan zijn door de kredietcrisis.
Niet alleen het financiële systeem verkeerd in crisis, maar ook de wereldwijde terreinen van voedselvoorziening, energievoorziening en het klimaat. Wezenlijke veranderingen kunnen niet uitblijven.

Lees verder
27 oktober 2008

Statenvragen over verbreding N201 en ontwikkeling Carmenlaan

Amstelveen - De SP heeft schriftelijke vragen gesteld aan Gedeputeerde Staten over een aantal overeenkomsten die de provincie met de gemeente Amstelveen wil sluiten.
In die overeenkomsten worden afspraken gemaakt over de om te leggen N201 en de ontwikkeling van een terrein aan de Carmenlaan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier