h

Nieuws uit 2013

23 december 2013

Behoud De Meent zoals hij is

De overgang van het welzijnswerk van Cardanus naar AanZ loopt verre van vlekkeloos. Veel is onduidelijk voor de vrijwilligers, medewerkers die jaren naar alle tevredenheid een wijkcentrum draaiende hebben gehouden worden niet overgenomen. Reden voor een groep vrijwilligers uit de Meent om in actie te komen.

Lees verder
9 december 2013

Voorkom fiasco bij overname welzijnswerk door AanZ

Het wordt steeds duidelijker dat de overgang van het welzijnswerk van Cardanus door AanZ met de nodige problemen gepaard gaat. Vrijwilligers, medewerkers, gebruikers van wijkcentra zijn onrustig. De SP wil dat de gemeente en AanZ hun verantwoordelijkheid nemen om deze problemen uit de wereld te helpen.

Lees verder
6 december 2013

Koopkracht en Echte Banen

Ruim 9.000 mensen kwamen zaterdag naar de FNV-manifestatie in de Utrechtse Jaarbeurs. De aftrap voor de campagne Koopkracht en Echte Banen was daarmee een succes.

Lees verder
21 november 2013

SP in actie voor 80km zone A9

Afgelopen zaterdag 2 november is een aantal leden bij elkaar gekomen en heeft rondom het Stadshart kaarten verspreid om bewoners op de hoogte te stellen dat de A9 wordt verbreed en welke gevolgen dit heeft voor de geluidsoverlast en de luchtkwaliteit.

Lees verder
18 november 2013

Geven en Delen in Ons Amstelveen

In de algemene ledenvergadering van de SP afdeling Amstelveen zijn het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld door de leden.

Lees verder
10 november 2013

Overgang van Cardanus naar AanZ verloopt niet volgens de afspraken

Op 3 juli besloot de raad om het welzijnswerk, zowel beheer als welzijn, onderhands aan te besteden. Voor de SP was één van de belangrijkste onderdelen van het raadsbesluit:

Lees verder

Pagina's

U bent hier