h

Nieuws uit 2009

24 december 2009

Lijsttrekker SP Amstelveen roept op tot bezinning

Amstelveen - Joep van Erp: "De tijd rond Kerst en nieuwjaar is een goede tijd voor bezinning. Voor de SP Amstelveen is het duidelijk waarop onze stad de komende vier jaar moet inzetten:"


Lees verder
24 december 2009

Merkwaardig onderzoek van PvdA openbaar vervoer regio Uithoorn

Harald BosUithoorn
Harald Bos - "De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan, dus doet de PvdA haar best om zich zo gunstig mogelijk te presenteren aan de kiezers. Enkele weken geleden plaatste PvdA-statenlid Gohdar Massom een oproep in de krant om problemen met het openbaar vervoer in Uithoorn en De Ronde Venen te melden bij de PvdA-fractie in Noord-Holland. Vorige week werd de uitslag van dit onderzoekje bekend en Massom belooft de reacties aan te bieden aan de Noord-Hollandse gedeputeerde voor openbaar vervoer."

Lees verder
11 december 2009

Resultaten buurtonderzoek Oude dorp

Max Jansen

Amstelveen - Max Jansen: "Op 14 november heeft de SP het Oude Dorp in Amstelveen bezocht. Wat troffen wij daar aan?

Over het algemeen zijn de bewoners van het Oude Dorp goed te spreken over hun buurt. Ze vinden het prima wonen met gezellige buren, en de buurt, de wegen en het groen worden goed onderhouden. Maar volgens veel bewoners gaat niet alles goed. Het meest worden de problemen rondom de parkeersituatie genoemd."

Lees verder
2 december 2009

Menselijke waardigheid, solidariteit en gelijkwaardigheid

Amstelveen - Marlinda (15) VWO leerling van het Amstelveen College interviewt Joep van Erp, lijsttrekker van de SP in Amstelveen. De SP neemt dit jaar voor het eerst deel aan de verkiezingen binnen Amstelveen.

Lees verder
1 december 2009

SP vraagt opheldering over uitspraken gedeputeerde Post

Noordholland - De SP heeft door het stellen van schriftelijke vragen opheldering gevraagd aan het college van gedeputeerde staten over uitspraken die gedeputeerde Elisabeth Post (VVD) heeft gedaan.

De gedeputeerde heeft onlangs een werkbezoek gebracht aan de gemeente Amstelveen en heeft daar een aantal uitspraken gedaan over ontwikkelingen die samenhangen met de verbreding van de A9.

Lees verder
20 november 2009

Analoge TV moet op de kabel blijven

Uithoorn - De SP vindt het voornemen van 'kabelaar' CAIWAY om te stoppen met analoge televisie hondsbrutaal. De private monopolist op de Uithoornse kabel wil de inwoners digitale televisie opdringen, of zij dat willen of niet.

Daarmee lijkt winstvergroting voor het bedrijf belangrijker dan keuzevrijheid van de inwoners.
De SP wil de analoge TV op de kabel houden en wil dat burgemeester en wethouders het plan van CAIWAY blokkeren

Lees verder

Pagina's

U bent hier