h

Nieuws uit 2012

24 december 2012

Lege gebouwen nuttige bestemming geven!

Amstelveen - We zijn als SP Amstelveen gaan kijken welke gebouwen er leeg staan in Amstelveen en hebben posters geplakt op deze gebouwen. De SP vindt dat deze gebouwen een nuttige bestemming kunnen krijgen. Het is niet acceptabel dat ze zo lang leeg blijven staan. Het is al met al een flinke lijst met gebouwen;
SP Amstelveen zal zich blijven inzetten om voor deze gebouwen een nuttig bestemming te krijgen, hetzij voor bewoning of voor andere nuttige doeleinden.

Lees verder
10 december 2012

Onderzoek SP: Geen draagvlak voor zondagopening bij winkeliers

Het college wil de winkeliers de mogelijkheid bieden om op zondagmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur open te zijn. Volgens D66 en VVD is er onder de Amstelveense bevolking behoefte aan een wekelijkse zondagsopenstelling. Omdat de opinie van de winkeliers onderbelicht wordt in deze discussie is de SP afdeling Amstelveen naar de winkeliers gegaan om hun mening te vragen.

Lees verder
28 november 2012

SP actie Kinderen van de rekening bij raadhuis

Amstelveen - SP Amstelveen zette vandaag 65 paar schoentjes voor het raadhuis om aandacht te vragen voor de kinderarmoede in Amstelveen. Deze 65 paar staan symbool voor het aantal kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank.Schoentjes actie65 paar kinderschoentjes staan voor het raadhuis

Lees verder
18 november 2012

Hooijmaijers' betrokkenheid bij Amsteleiland

De Noord-Hollandse oud-gedeputeerde Ton Hooijmaijers (VVD) heeft zich volgens het openbaar ministerie schuldig gemaakt aan fraude. Uit betrouwbare bron heeft de SP vernomen dat Hooijmaijers een bezoek heeft gebracht aan het Amsteleiland in februari 2007. Vervolgens heeft hij met het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen gecommuniceerd over dit bezoek.

Lees verder
13 november 2012

SP Amstelveen in actie: Kinderen van de rekening

Amstelveen - Ook in Amstelveen leven kinderen in armoede. Met de actie 'Kinderen van de rekening' roept de SP het gemeentebestuur op zich in te zetten voor bestrijding van armoede onder kinderen. Om deze actie kracht bij te zetten, verzamelt de SP zoveel mogelijk kinderschoenen.

Lees verder
11 november 2012

SP pleit voor conducteur op lijn 5

Al meerdere keren heeft de SP in Amsterdam aandacht gevraagd voor het verbeteren van de veiligheid en het tegengaan van zwartrijden in het Amsterdamse openbaar vervoer. De SP Amstelveen vraagt nu expliciet aandacht voor lijn 5. Volgens recente informatie is het aantal zwartrijders op lijn 5 hoog.

Lees verder

Pagina's

U bent hier