h

Nieuws uit 2021

27 december 2021

GESLAAGDE KERSTBIJEENKOMST IN WIJKCENTRUM ALLEMAN

Foto: SP

De hulpdienst van de SP heeft aan kwetsbare Amstelveners op tweede Kerstdag een feestelijke maaltijd aangeboden in wijkcentrum Alleman. De genodigden waren vooral de daklozen, vluchtelingen en mensen die in allebei de doelgroepen vallen. Stuk voor stuk mensen voor wie 2021 een jaar vol problemen was.

Lees verder
2 december 2021

Mondelinge vragen SP gecensureerd

Foto: SP

Het democratisch gehalte van de gemeenteraad beleefde afgelopen woensdag 1 december een nieuw dieptepunt. Via de griffie kreeg raadslid Marina Casadei te horen dat zij haar mondelinge vragen met betrekking tot de inburgering niet mocht stellen. De griffie is de mening toegedaan dat de vragen van de SP allang waren beantwoord.

Lees verder
29 november 2021

SP-actie voor een rechtvaardiger bejegening werpt vruchten af

Foto: Pexels / Pexels.com

Op 7 november, een koude en natte herfstdag, kwamen veel slachtoffers en sympathisanten naar het Festival van Rechtvaardigheid. Op deze dag vertelden slachtoffers over hun ervaringen met de gemeente. Mensen die graag fulltime willen werken, maar dat om onduidelijke redenen niet mogen, mensen die onterecht jarenlang in de schuldhulpverlening zitten en mensen die graag geholpen worden een dak boven hun hoofd te krijgen.

Lees verder
16 november 2021

FRAUDEJACHT OP MENSEN IN DE BIJSTAND

Het moet afgelopen zijn met de misplaatste fraudejacht naar mensen met een bijstandsuitkering. Ook in Amstelveen blijkt dat er al jarenlang, zonder dat mensen dit wisten, kruisjes achter namen van mensen met een uitkering worden geplaatst.

Lees verder
12 november 2021

Leden SP stemmen in met kandidaten en verkiezingsprogramma

Foto: SP

Op 11 november heeft de SP-afdeling Amstelveen een  ledenvergadering gehouden. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 hebben de leden kunnen stemmen op de voorgedragen kandidaten en reageren op het verkiezingsprogramma.

Lees verder

Pagina's

U bent hier