h

Bijeenkomst in De Scheg in Uithoorn 18 november a.s.

13 november 2022

Bijeenkomst in De Scheg in Uithoorn 18 november a.s.

Foto: SP

Zaterdag 12 november jl. heeft de SP Amstelveen geflyerd voor het winkelcentrum Zijdelwaardplein in Uithoorn. De bedoeling was om mensen middels een flyer kenbaar te maken dat er volgende week (18 november a.s.) een bijeenkomst in de Scheg wordt georganiseerd over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens.

Dat is zoals het er naar uitziet goed gelukt. Rond het zonovergoten middaguur, de trui onder de jas kon zelfs uit, is geprobeerd ook met mensen over dit onderwerp daadwerkelijk in gesprek te komen. Veel mensen stellen het op prijs als zij merken dat er naar hun individuele zorgen geluisterd wordt. En dan komt ook het gesprek op gang over hoe mensen de gestegen prijzen van niet alleen hun boodschappen, maar ook van alle kosten van levensonderhoud ervaren. Verreweg de meesten uiten hun zorgen op een positieve manier, maar zijn wel kritisch. Dat is de toon die ook de SP wil laten horen.

Wilt u ook uw mening geven? Kom dan naar de bijeenkomst in de Scheg op vrijdag 18 november a.s. aan de Arthur van Schendellaan 100A in Uithoorn. Ons SP Tweede kamderlid Bart van Kent zal aanwezig zijn om te praten over de volkspetitie 'Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie'. Aanvang: 19:30 uur.

Zelf de petitie ondertekenen? Dat kan hier op https://kostenomlaag.sp.nl/volkspetitie

U bent hier