h

Nieuws van de afdeling

16 november 2021

FRAUDEJACHT OP MENSEN IN DE BIJSTAND

Het moet afgelopen zijn met de misplaatste fraudejacht naar mensen met een bijstandsuitkering. Ook in Amstelveen blijkt dat er al jarenlang, zonder dat mensen dit wisten, kruisjes achter namen van mensen met een uitkering worden geplaatst.

Lees verder
12 november 2021

Leden SP stemmen in met kandidaten en verkiezingsprogramma

Foto: SP

Op 11 november heeft de SP-afdeling Amstelveen een  ledenvergadering gehouden. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 hebben de leden kunnen stemmen op de voorgedragen kandidaten en reageren op het verkiezingsprogramma.

Lees verder
9 november 2021

Festival van Rechtvaardigheid

Foto: SP

Het weer had niet slechter kunnen zijn afgelopen zondag 7 november. Maar kou, regen en wind hebben het niet kunnen winnen van de goede sfeer. Want ondanks de slechte weersomstandigheden was er een goede opkomst. Mensen die het belangrijk vonden om hun medemens te steunen. Van de uitgenodigde raadsleden waren slechts twee personen kort aanwezig. De anderen hebben zich niet vertoond. Sommigen hebben vooraf te kennen gegeven niet te willen komen om te luisteren naar de slachtoffers van het gemeentelijke beleid.

Lees verder
1 november 2021

MANIFESTATIE VOOR RECHTVAARDIGHEID OP 7 NOVEMBER

Foto: SP

Op 7 november a.s. organiseert de SP samen met de FNV een manifestatie om aandacht te vragen voor de mensen die onrechtvaardig worden behandeld door de gemeente en door het aan de gemeente gelieerde re-integratiebedrijf Matchez. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn er activiteiten, sprekers en optredens op het terrein aan de Poel achter het raadhuis.

Lees verder
25 oktober 2021

KLOPTOBER IN AMSTELVEEN

Foto: SP

Op zaterdag 23 oktober is een delegatie van zes actieve leden in de hoge Jeanne d’Arcflat geweest om te kloppen. Het is immers ‘kloptober’.

Lees verder

Pagina's

U bent hier