h

Nieuws van de afdeling

6 juni 2024

Samenspeeldag voor kinderen met een beperking

Foto: SP

Woensdag 5 juni jl. de Kinderraad het initiatief en organiseerde een samenspeeldag samen met kinderdienstencentrum Nifterlake, Amstelveen Sport, Uniek Sporten, JOGG en de werkgroep 'Inclusie Amstelveen, iedereen doet mee!' De bedoeling van de middag is om kinderen met en zonder een beperking samen te laten spelen.

Lees verder
26 mei 2024

Superzaterdag in alkmaar

Foto: SP

Zaterdag 25 mei 2024 was het weer Superzaterdag. Ditmaal in Alkmaar. We hielden het droog en wát een goede sfeer!

Lees verder
25 mei 2024

Werkgroep Uithoorn bereidt Europese campagne voor

Foto: SP

Woensdag 22 mei jl. is de SP-werkgroep Uithoorn in buurtcentrum De Scheg bijeen gekomen om zich voor te bereiden op de komende campagne voor de Europese verkiezingen van 5 juni a.s.

Lees verder
5 april 2024

SP roept op tot verbinding

Foto: SP

De polarisatie in Nederland en Amstelveen neemt toe. Er is een klimaat ontstaan waarin individuen aangesproken worden op wie ze zijn en niet op wat ze doen.

Lees verder
23 november 2023

Bescheiden wens: Wij willen blijven wonen

Foto: SP

Dinsdag 21 november 2023. De bewoners van voormaling verzorgingstehuis De Olmenhof worden met uitzetting bedreigd. De veelal jongere bewoners hebben een tijdelijk wooncontract op basis van anti-kraak en nu heeft de gemeente Amstelveen aangegeven De Olmenhof te willen slopen zonder de bewoners enig perspectief op vervangende woonruimte te bieden. En dat in een tijd met zoveel krapte op de woningmarkt. Onacceptabel.

Lees verder
15 november 2023

Succes is een keuze

Foto: SP

Zoals voor meer partijen loopt de weg in de peiling moeizaam omhoog. Terwijl links tot rechts van mening is dat de SP een partij is die knokt voor de belangen van de mensen waar zij voor opkomt, is het moeilijker dan ooit om haar goede ideeën te claimen en successen te vieren. Hoe zit dat?

Lees verder

Pagina's

U bent hier