h

HULPDIENST

SP Café

Foto: Marco Lucas

Elke laatste maandag van de maand is er van 19.00 - 20.00 uur een SP Café. Ontmoet andere SP-leden en geïnteresseerden.

Iedereen is welkom!

Komende 2X in De Meent

daarna weer inr De Bolder

De komende twee keer wordt het gehouden in Wijkcentrum De Meent.

Heb je hulp nodig over bijvoorbeeld uitkeringen, toeslagen, huisvesting, bijzondere bijstand, gezondheidszorg, huishoudelijke hulp voor chronisch zieken en je weet niet bij welke instantie je moet zijn? Waar vind je die? Wat zijn de regels en procedures? Dat is allemaal niet eenvoudig. Steeds meer mensen vragen de SP om hulp bij individuele vragen en problemen.

Voor dit soort vragen kun je gratis terecht bij de Hulpdienst. We helpen je met raad en daad je weg te vinden, zonder in jouw schoenen te gaan staan of in de schoenen van de instantie waar het probleem thuishoort. Oók kun je je vragen stellen via het vragenformulier hieronder.

Bekijk de folder

Overzicht hulpinstanties

Deze site geeft u een overzicht van de belangrijkste hulp instanties en u komt te weten waar en hoe laat u terecht kunt op een spreekuur van bijvoorbeeld het algemeen maatschappelijk werk. Klik op overzicht van hulporganisaties, om het bestand te openen. Heeft u nog geen programma om het (PDF) bestand te openen, dan kunt het hier downloaden.

Geen verwijzing in overzicht gevonden?

SP Amstelveen wil graag weten wanneer u voor een hulpvraag op deze site geen verwijzing hebt kunnnen vinden. Wij stellen er prijs op wanneer u ons dit, bij voorkeur per mail even meldt.

Hulpvraag of opmerking insturen

Foto: SP

In onderstaand formulier kunt u uw vraag of opmerking invullen en versturen. U kunt ook een mail met uw hulpvraag sturen naar: amstelveen@sp.nl

Beschrijft u zo nauwkeurig mogelijk uw hulpvraag.
Plaatst u hier onder uw vraag. Mocht u al een idee hebben over een mogelijke oplossingsrichting, geeft u dat dan hier ook aan.
Welke acties heeft u zelf eventueel al ondernomen om uw hulpvraag op te lossen?
U kunt uw vraag of opmerking eventueel ook anoniem aan ons melden, laat u in dat geval uw gegevens leeg. Wilt u wel een reactie hebben, maar anoniem blijven, laat dan alleen een anoniem emailadres of een mobiel telefoonnummer achter.

Lijsttrekker Eric Smaling on tour. Deel 1

Remine Alberts over Rechtvaardigheid

Remine Alberts over stemmen

Marie-France van Oorsouw: cultureel erfgoed en cultuur educatie

Robert Brand over Schiphol

U bent hier