h

Nieuws uit 2017

11 december 2017

MAATWERK VOOR SYRISCH GEZIN NU WÉL MOGELIJK

Foto: SP

Op maandag vier december brachten de SP en de Vrijwilligersraad Minima Amstelveen het bericht naar buiten over een gehandicapte Syrische vluchteling. De oudste zoon is ruim een jaar vergeefs bezig geweest om de noodzakelijke hulp te krijgen voor zijn vader die rolstoelafhankelijk is. Op verzoek van het gezin is de schrijnende situatie gefilmd en via YouTube verspreid.

Lees verder
4 december 2017

Dit heet 'maatwerk' in Amstelveen

Foto: SP

Dat er met de komst van vluchtelingen en/of asielzoekers niet alles vlekkeloos verloopt is te begrijpen, maar laten we het wel binnen de grenzen van de menselijke waardigheid houden.

Lees verder
3 december 2017

Regioconferentie 'Voor Elkaar'

Foto: Marco Lucas

Zaterdag 2 december jl. vond de Regioconferentie Noord-Holland plaats in Het Sieraad in Amsterdam. Deze stond voornamelijk in het teken van de voorbereiding van het XXIII SP Congres op 20 januari 2018.

Lees verder
20 november 2017

SP presenteert: Echte Inspraak, Echte Kansen

Op 15 november heeft de SP Amstelveen op zijn ledenvergadering het verkiezingsprogramma vastgesteld. Daarnaast is de kandidatenlijst onveranderd goedgekeurd. De SP gaat in Amstelveen de verkiezingen in met het motto Echte Inspraak, Echte Kansen.

Lees verder
7 november 2017

SP presenteert concept-kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen maart 2018

Foto: Marco Lucas

Op 15 november houdt de SP Amstelveen zijn ledenvergadering. Op deze vergadering wordt de kandidatenlijst vastgesteld.

Lees verder
29 oktober 2017

Kinderactiviteitenmiddag in De Bolder druk bezocht

Foto: SP

Op zaterdagmiddag 28 oktober was De Bolder voor even een gezellige ontmoetingsplek voor moeders en hun kinderen. Er waren diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen uit de buurt, zoals nagel lakken en versieren, tafelvoetbal en Halloweenversieringen maken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier