h

Buurten in de buurt

8 november 2022

SP: “Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie”

De SP Amstelveen/Amstelland organiseert in Uithoorn op vrijdag 18 november a.s. een bijeenkomst in de Scheg over de steeds verder stijgende kosten en achterblijvende inkomens. SP-Kamerlid Bart van Kent zal aanwezig zijn om te praten over de volkspetitie ‘Verlaag de kosten, nationaliseer onze energie’. Deze volkspetitie is ondertussen al ruim 60.000 keer getekend. De bijeenkomst in Uithoorn is een van de dertig bijeenkomsten in het hele land. Met de volkspetitie wil de partij met zoveel mogelijk mensen druk uitoefenen om de kosten voor energie te verlagen en de energievoorziening in eigen handen te nemen.

Lees verder
4 juli 2021

SUPERZATERDAG IN DE AMBROSIUSLAAN

Zaterdag 3 juli was weer een superzaterdag, waarbij we ook in Amstelveen in gesprek zijn gegaan met Amstelveners die woonproblemen ervaren. In heel Nederland worden verhalen over de wooncrisis verzameld voor het grootste zwartboek ooit.

Lees verder
20 maart 2021

NIET LULLEN, MAAR ZAKKEN VULLEN!

Foto: Marco Lucas

Onder dat motto heeft een groep actieve SP-leden van de afdeling Amstelveen het initiatief van Linda Nonnekens ondersteund door op de Landelijke Opschoondag te helpen met haar wijk schoner te maken.

Lees verder
17 februari 2019

Praten met de SP

Op maandagavond 25 februari a.s is iedereen welkom tussen 19.00 en 20.00 uur in de Serre van wijkcentrum De Bolder. Dat is de laatste maandag van de maand. Op verzoek van een groot aantal mensen zal de Amstelveense SP voortaan elke laatste maandag van de maand aanwezig zijn in het wijkcentrum om daar in gesprek te gaan met mensen die daaraan behoefte hebben.

Lees verder
21 januari 2019

SP neemt poolshoogte na renovatie flats Watercirkel

Foto: Marco Lucas

Zaterdag 19 januari jl. is er een klopactie gehouden aan de Watercirkel. Aan deze flats is in 2018 groot onderhoud uitgevoerd. Ook de woningen zijn onder handen genomen. Na de ingreep voldoen de woningen, aldus Eigen Haard, weer aan de regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en energiezuinigheid. Goede actie van Eigen Haard.

Lees verder
10 juni 2018

Buurtonderzoek Westwijk

Foto: Nazir Husseini

Op 9 juni is een aantal actieve leden Westwijk ingegaan om met mensen te praten over hun wijk. Een van de bewoners had contact met de SP gelegd, omdat zijn gezin veel problemen ondervindt van de warmte/koude opslag ook wel bekend als WKO. Op zijn adres werkt deze WKO niet of nauwelijks en heeft hij zelf een voorziening moeten
treffen voor warm water.

Lees verder
31 augustus 2017

Leefbaarheid wijk Groenelaan holt achteruit

Foto: SP

Deze zomer heeft de SP met een groep actieve leden de wijk Groenelaan bezocht. Ook de raadsleden Patrick Adriaans en Marina Casadei hebben veel gesprekken gevoerd met bewoners van deze wijk.

Lees verder
4 juni 2017

1 Miljoen gesprekken

Foto: Marco Lucas

In Amstelveen hebben we op 3 juni een prima actiedag gehad. In het kader van de 1 miljoen gesprekken zijn we de straat op gegaan. Op het plein tussen de HEMA en de C & A hebben we met Amstelveners gesproken over wat hen zoals bezighoudt. Het vaste team is uitgebreid met Damon Maddison. Hij is sinds kort lid en wil graag zijn steentje bijdragen door mee te helpen bij acties.

Lees verder
1 mei 2017

Regioconferentie 22 april 2017 Amsterdam

Foto: SP

foto: Nazir Husseini

Lees verder
10 februari 2017

Uitslag enquête SP winkeluitbreiding Groenhof

Foto: www.amstelveenweb.com / www.amstelveenweb.com

Pagina's

U bent hier