h

Praten met de SP

17 februari 2019

Praten met de SP

Op maandagavond 25 februari a.s is iedereen welkom tussen 19.00 en 20.00 uur in de Serre van wijkcentrum De Bolder. Dat is de laatste maandag van de maand. Op verzoek van een groot aantal mensen zal de Amstelveense SP voortaan elke laatste maandag van de maand aanwezig zijn in het wijkcentrum om daar in gesprek te gaan met mensen die daaraan behoefte hebben.

Vaak krijgt de SP de vraag waar het kantoor van de afdeling te vinden is. Het antwoord luidt dan: De SP heeft geen kantoor in Amstelveen.

Voorzitter Casadei: “We begrijpen dat het prettig is om op een bepaalde plaats binnen te kunnen lopen om te praten over de actualiteit. Daarom willen wij met de maandelijkse maandagavonden de gelegenheid hiervoor bieden.”

Aanmelden hoeft niet en iedereen is welkom.

U bent hier