h

AFTRAP BELCAMPAGNE KOSTEN OMLAAG IN DE MOED

26 augustus 2022

AFTRAP BELCAMPAGNE KOSTEN OMLAAG IN DE MOED

Foto: SP

Op 25 augustus jl. is, na enkele oefensessies, dan toch echt de belcampagne voor de actie ‘Kosten Omlaag!’ van start gegaan. Uiteraard mocht onze superbeller Gerda Polman niet ontbreken bij deze officiële aftrap. Op de foto houdt zij de U vast.

Foto: SP
Gerda Polman

Met zo’n 30 bellers zijn de mensen die de petitie hebben ondertekend benaderd met de vraag of zij naar de bijeenkomst in Amsterdam op 31 augustus willen komen. Maar nog veel belangrijker is het Prinsjesdag Protest op 17 september a.s. Het is de bedoeling dat daar zoveel mogelijk mensen naartoe gaan om te laten merken dat er nú iets moet gebeuren aan de almaar stijgende kosten.

De petitie kan nog steeds worden ondersteund op sp.nl/kostenomlaag.

U bent hier