h

Actie Koopkracht verbeteren Uithoorn

14 augustus 2022

Actie Koopkracht verbeteren Uithoorn

Foto: SP

Op zaterdag 13 augustus jl. waren enkele actieve leden weer te vinden in het centrum van Uithoorn. Dit om steun te krijgen voor de actie "Kosten omlaag, lonen omhoog". Het was warm weer, dus de parasol was meer dan welkom. Alleen het opzetten ging niet zo makkelijk. Uiteindelijk is het wél gelukt!

Op het Amstelplein hebben we interessante gesprekken gevoerd over de gestegen kosten en de oplossingen die de SP hiervoor heeft. Ook dit keer kwamen we veel mensen tegen die het helemaal niet meer zien zitten met de politiek. Volgens Theo Dambrink kun je met deze mensen toch wel goed in gesprek komen door hen te confronteren met het feit dat je misschien niets te maken wilt hebben met de politiek, maar dat de politiek wel met jou iets heeft door de opgelegde maatregelen.

Hij voerde veel goede gesprekken met zijn stadsgenoten. Ook Joke Morren en Wim Punt waren goed bezig en regelmatig in gesprek. Samen hebben we weer veel mensen hun steun laten betuigen voor de Koopkracht-actie.

Foto: SP

Reacties

Kort en bondig samengevat, Marina. Ja, het is niet altijd gemakkelijk om met mensen in gesprek te komen maar je merkt wel dat het iedereen heel erg hoog zit dat de rijksoverheid zo weinig doet voor mensen met een smalle beurs. Mensen die nu keihard worden geraakt door de torenhoge prijzen voor energie, wonen, boodschappen en andere levensbehoeften!

Reactie toevoegen

U bent hier