h

SP-ers Amstelveen aanwezig bij inspirerend vervolg terugnaardebossen

28 oktober 2012

SP-ers Amstelveen aanwezig bij inspirerend vervolg terugnaardebossen

Amstelveen - Terugkijkend op een werk weekend “terugnaardebossen”, op het eiland Robinson Crusoe van 12 t/m 14 oktober
Twee van onze actieve SP-ers waren hierbij aanwezig.

"We hebben veel extra energie opgedaan op het eiland Robinson Crusoe. Vanaf dit weekend zullen onze dagen nooit meer hetzelfde zijn."

"Buiten het feit, dat wij als terugnaardebossen actiegroep meestal aan een woord genoeg hebben, was het ook buitengewoon gezellig. We hebben nieuwe inspirerende mensen leren kennen, en vinden dat we zeker ook zo belangrijk, hard gewerkt hebben. Dit kan alleen maar als er een goede voorbereiding was, en die was er. Daarvoor willen wij iedereen, op de eerste plaats, hartelijk danken!"

"Een van de belangrijkste dingen die wij het afgelopen weekend geleerd heb is: leef je eigen leven, eigen regie, participeer zoveel mogelijk mee in de maatschappij, ook al kom je de nodige hobbels tegen. Deel die hobbels zoveel mogelijk met mensen zonder beperking. Maak ze deelgenoot. Op deze manier hebben zij belangrijke leermomenten. Ga samen het avontuur aan.
Vraag aan die mensen die het avontuur met jou aan gingen, de uitkomsten op hun sociale media te plaatsen. Geef ze een kaartje waarop o.a. belangrijke links staan, om die erbij te vermelden.
Op deze manier is er een steentje geworpen in de rivier. De rimpeling gaat vanzelf. Het water zal nooit meer dezelfde weg gaan."

"We hebben veel extra energie opgedaan op het eiland Robinson Crusoe. Vanaf dit weekend zullen onze dagen nooit meer hetzelfde zijn!" Det van Kessel en Gerda Polman.

 

U bent hier