h

SP voert actie op 3 december Stadsplein: behoud lijn 5 en 51

29 november 2010

SP voert actie op 3 december Stadsplein: behoud lijn 5 en 51

Amstelveen - Aanstaande vrijdag 3 december is SP Amstelveen weer op de op de markt op het stadsplein in Amstelveen
Zij verspreiden er folders:

"Geen dure Metro, behoud lijn 5 en 51"

Halte Brink opgeheven?

De SP heeft grote moeite met de plannen voor het openbaar vervoer in Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De gemeenteraden van Amstelveen en Amsterdam zijn in meerderheid voor het “doortrekken”van de Noord-Zuidlijn naar Westwijk. Daarvoor dreigen echter de gehele tramlijn 5 en negen van de negentien haltes van sneltram 51 te worden opgeheven.

Bovendien kost het ombouwen van de sneltram tot metroverbinding naar schatting 400 miljoen. De SP heeft beter alternatief dat bovendien geen hoge kosten met zich mee brengt. De SP-ers horen graag van u wat u van deze plannen vindt.

U bent hier