h

SP Amstelveen zamelt handtekeningen in petitie tegen armoede tijdens tentoonstelling Raadhuis

22 november 2010

SP Amstelveen zamelt handtekeningen in petitie tegen armoede tijdens tentoonstelling Raadhuis

Amstelveen - In het jaar tegen de armoede organiseert de FNV een tentoonstelling met portretten van en interviews ''werkende armen''
De tentoonstelling ''Onzeker bestaan" leven aan de rafelrand, is te zien van vrijdag 26 november tot vrijdag 7 januari in het Raadhuis Amstelveen.
De opening is op 26 november om 13:00 uur door Jan Willem Groot, Ans Pelzer.

SP Amstelveen vraagt a.s. vrijdag de bezoekers van deze tentoonstelling de petitie “ Armoede werkt niet” te ondertekenen.

In plaats van banen te scheppen, wil het kabinet 30.000 banen in de sociale werkvoorziening schrappen. Hierdoor zullen tienduizenden mensen met een arbeidsbeperking achter de geraniums belanden en worden veroordeeld tot armoede.

De plannen van het kabinet om mensen met een arbeidsbeperking, Wajongers ,WSW‘ers en WWB’ers inkomen te laten inleveren moet van tafel!

Op zaterdag 27 november van 11.00 tot 14.00 uur, heeft in de Brabanthallen in Den Bosch, de manifestatie ‘Armoede werkt niet!’ plaats. Naast sprekers Roemer, Jongerius, Cohen en Poppelaars, zijn er optredens van caberetier Vincent Bijlo, Bl3nder (met Def P.), Spic 'n Span (swingband van de SP) en Harry Slinger van Drukwerk.

U bent hier