h

SP Congres: tijd voor de grote schoonmaak!

25 april 2010

SP Congres: tijd voor de grote schoonmaak!

Amstelveen - Gisteren was het partijcongres. 1200 SP’ers in de Amsterdam Convention Factory, waarvan de meesten, de afgevaardigden met stemrecht, elk weer 50 leden vertegenwoordigden.

Bijna 400 wijzigingsvoorstellen voor het verkiezings- programma. Klinkt saai, maar zoals altijd lukt het de partij om er een prachtige dag van te maken, met een paar emotionerende en motiverende hoogtepunten.Het SP-congres vond plaats in een historisch gebouw in Amsterdam: de voormalige fabriek van achtereenvolgens Werkspoor, Verenigde Machinefabrieken (VMF) en Stork.

Een monument uit de periode van de industriële revolutie (1850-1900), nog te zien aan het interieur, in gedachte ruik je de geur van machineolie en het zweet van de zwoegende arbeiders. De aanwezige SP’ers voelden zich er dan ook meteen thuis.
> Lees verder...

U bent hier