h

De SP gaat op 7 en 14 juni a.s. buurten in de wijk "Keizer Karel Park"

31 mei 2008

De SP gaat op 7 en 14 juni a.s. buurten in de wijk "Keizer Karel Park"

De lokale SP-afdeling gaat op zaterdag 7 juni en zaterdag 14 juni a.s. de wijk in.
De SP informeert, niet alleen tijdens verkiezingstijd, maar ook het hele jaar door (1 x per kwartaal) d.m.v. de ZO Krant.
Op deze zaterdagen brengen wij de ZO krant bij u thuis. Wij bellen huis aan huis aan. Op deze manier blijven wij in contact met de mensen. Zo horen we wat er leeft in de buurt en waar de problemen zitten.

Het is de bedoeling elk kwartaal een andere wijk te bezoeken. Deze keer is "Keizer Karel Park" aan de beurt.

Op zaterdag 14 juni doen wij dat samen met:

  • SP tweede kamerlid Marianne Langkamp (1971, Den Haag)

    Zij studeerde Slavische taal- en letterkunde. Was SP-afdelingsvoorzitter in Groningen.
    Sinds 1998 medewerkster Tweede-Kamerfractie.
    Fractie-organisatie, woordvoerder Kinderen.

  • en

  • SP-Staten-lid Harald Bos, Uithoorn

    Mijn naam is Harald Bos, mijn leeftijd is 31 jaar mijn woonplaats is Uithoorn. Ik werk naar volle tevredenheid als fractiemedewerker voor de SP-fractie in Amsterdam. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als beleidsmedewerker en als docent in het voortgezet onderwijs. De opleidingen die ik met goed gevolg heb afgerond zijn achtereenvolgens atheneum, WO politicologie en bestuurskunde, en de postdoctorale lerarenopleiding maatschappijleer. Op dit moment studeer ik, naast mijn werk, rechten in deeltijd. In mijn vrije tijd ben ik onder meer actief in het bestuur van de SP-afdeling Amstelland-Meerlanden en voor reizigersvereniging Rover.

    Ik heb mij verkiesbaar gesteld voor de Socialistische Partij omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het bestuur van onze provincie. Dat is hard nodig, zowel om beleidsinhoudelijke als om procesmatige redenen. Ook het personeelsbeleid van de provincie kan wel wat herstel en verbetering gebruiken.

    In het huidige college van Gedeputeerde Staten werkt GroenLinks innig samen met nota bene de VVD. Uit oogpunt van progressieve politiek is dit onwenselijk en het is funest voor het inhoudelijke debat in Provinciale Staten. Inwoners van Noord-Holland zijn met een stem op de SP het best verzekerd van herkenbare en linkse volksvertegenwoordigers in Provinciale Staten.

U bent hier