h

Bijeenkomst voor leden

23 mei 2006

Bijeenkomst voor leden

Op donderdag 25 mei a.s. (hemelvaartsdag) organiseert de afdeling Amstelland-Meerlanden een ledenbijeenkomst.

Op deze bijeenkomst zijn alle SP-leden welkom die wonen in één van de volgende gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn. De bijeenkomst zal in het teken staan van de organisatie (structuur) en inhoud (speerpunten en actiepunten) van onze afdeling, met name in de periode 2006-2007.

Het bestuur van de afdeling zal ter introductie een opzet presenteren aan de leden. Daarnaast is het de bedoeling dat de leden nieuwe onderwerpen kunnen aandragen. Zowel over de opzet van het bestuur, als over de nieuwe onderwepen die tijdens de bijeenkomst naar voren worden gebracht, gaan we met elkaar in gesprek.

Uiteindelijk zal de lijst van speer- en actiepunten door het bestuur (in juni 2006) worden vertaald in een werkplan 2006-2007. Het is de bedoeling op korte termijn met een aantal onderwerpen naar buiten te treden, zodat de inwoners van onze regio van de SP blijven horen!

U kunt u, als u dat nog niet gedaan heeft, aanmelden bij de afdelingsvoorzitter, Kirstin Lackert, op telefoonnummer 020-4414375 of per e-mail op kirsla@zonnet.nl. De bijeenkomst vindt plaats in De Bolder, Groenhof 140 in Amstelveen en start om 20.00 uur.

U bent hier