h

Campagnetour Uithoorn en Amstelveen

26 februari 2023

Campagnetour Uithoorn en Amstelveen

Foto: SP

15 maart a.s. zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Laat het direct duidelijk zijn; dit zijn heel belangrijke verkiezingen want.....

Deze stembusgang is namelijk al heel snel en er staat veel op het spel. Daarom gaan we met veel SP-leden de straat op om te flyeren, met mensen in gesprek te gaan en vooral om te laten zien dat de SP actief is.

De SP is het enige linkse alternatief om de sloophamer van Rutte op de knieƫn te krijgen. De SP laat zich niet gebruiken om Rutte in de Eerste Kamer aan een meerderheid te helpen. De SP staat voor haar idealen en vindt dat je idealen niet kunt uitruilen. Denk nog maar aan het kabinet Rutte-2 (VVD-PvdA). Dat was een uitruil van wensen. Sinds die tijd weten we wie de sloophamer in handen kreeg. Precies.

Bezint eer ge begint

Een oud maar lucratief spreekwoord dat u zeker in deze tijd veel goeds kan bieden. Het huidige kabinet heeft geen meerderheid in de Eerste Kamer. Dit kabinet moet elke keer op zoek naar meerderheden. Koorddanser Rutte is daar zeer behendig in. Partijen als PvdA en GroenLinks zijn vaak bereid om in ruil voor een fooi dit kabinet aan een meerderheid te helpen. Dat is de reden dat dit kabinet maar doormoddert.

Mensen zijn het zat

Positieve geluiden tijdens het flyeren zijn dat steeds meer mensen het beleid van dit kabinet zat zijn. Echter, in de ogen van de SP blijft slecht beleid mensen achtervolgen omdat zij dus op partijen stemmen die Rutte steeds aan een meerderheid helpen.

Simpele conclusie

Wilt u af van dit kabinetsbeleid? Stem dan niet op partijen die dit kabinet telkens aan een meerderheid helpen. Maak het verschil: stem SP. Dan krijgt u het meeste waar voor uw stem en kunt u uw ontevredenheid bij het oud vuil zetten. Net als dit kabinet.

Foto: SP

In Uithoorn bij winkelcentrum Zijdelwaard

Foto: SP

In Stadshart Amstelveen

U bent hier