h

SP met ‘Kosten omlaag’ bij winkelcentrum Middenhoven

29 augustus 2022

SP met ‘Kosten omlaag’ bij winkelcentrum Middenhoven

Foto: SP

Een team van SP Amstelveen is zaterdag 27 augustus neergestreken bij Winkelcentrum Middenhoven voor de actie ‘Kosten omlaag’. Dit om het voorbijgangers attent te maken op de lopende SP-actie om de torenhoge kosten van levensonderhoud aan te pakken. Daarbij gaat het om vijf speerpunten: betaalbare boodschappen, huurbevriezing, lagere brandstofprijzen en energietarieven en ten slotte het afschaffen van het eigen risico.

De voorbijgangers maakten driftig gebruik van de mogelijkheid om de metershoge boodschappenlijst aan minister-president Mark Rutte in te vullen, bedoeld voor de grote landelijke SP-actie op zaterdag 17 september a.s. in Den Haag. Een deel van de bezoekers nam de koopkrachtfolder en natuurlijk onze overbekende sponsjes dankbaar in ontvangst. Ook konden we weer enkele nieuwe leden noteren.

Foto: SP

U bent hier