h

CAMPAGNE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

26 februari 2022

CAMPAGNE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

Foto: SP

Het was vandaag een prachtige campagnedag. Alles zat mee: het weer, ons humeur, maar zeker ook alle mensen die wij vandaag hebben gesproken. We zijn vandaag op drie verschillende locaties geweest: op het Groenhof, het Bankrashof en in de Van der Hooplaan. Ik ben nog nooit zo veel bekenden tegengekomen. En ze beloofden allemaal op de SP te gaan stemmen.

Ik heb zelfs iemand gesproken waarvoor ik mij in het begin van mijn raadslidmaatschap heb ingespannen. Iemand die als ervaren cateringmedewerkster na een periode werkzoekend te zijn geweest van Matchez gratis hetzelfde werk moest doen zogenaamd als stage. Die vrouw wist nog precies wie ik was en zei mij dat we op haar stem kunnen rekenen.

Zo zie je dat de mensen het waarderen dat we ook buiten verkiezingstijd met hun komen spreken om naar hun te luisteren. Een oudere dame heb ik gewezen op onze hulpdienst, omdat zij van haar verhuurder geen aanpassingen in haar woning kreeg. Zij gaat in ieder geval proberen om via de WMO de nodige aanpassingen voor elkaar te krijgen, maar weet nu ook dat ze altijd een beroep op ons mag doen.

U bent hier