h

Belteam SP Amstelveen

21 augustus 2021

Belteam SP Amstelveen

Foto: SP

De SP Amstelveen is een hele actieve en enthousiaste club van leden. Onze organisatiesecretaris Gerda Polman is al langere tijd actief voor het 'Belteam Landelijk'. Gerda kreeg hulp aangeboden van SP landelijk. Het belteam heeft zich de vraag gesteld "Hoe kunnen we onze leden op korte termijn enthousiast maken voor de komende verkiezingscampagne in maart 2022?

De belcampagne is er met name voor bedoeld om erachter te komen welke thema's, vragen en/of zorgen er op lokaal niveau spelen. Door je leden die vraag voor te leggen stimuleer je mensen om over dit soort zaken na te denken. Robert Bos (SP Landelijk) heeft ons geholpen om aan de hand van die vragen een beltool te ontwikkelen. Zodoende heeft Robert aangeboden om met een groep bellers vanuit het hoofdkantoor De Moed in Amersfoort te gaan bellen.

Positieve reacties

Mensen reageren vaak heel verrast. "Ik wist niet dat de SP zo actief is." of "Ik wil wel meepraten over zaken die in mijn buurt spelen." "Ik wil wel folderen of flyeren of zelfs meehelpen met de Hulpdienst." Het komt allemaal boven water drijven. Interesses die anders onder de radar hadden gebleven. Juist in de coronatijd is een belronde dé uitgelezen manier om in contact met je leden te komen.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier