h

SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling 9 maart in Amstelveen

SP Café

Foto: Marco Lucas

Elke laatste maandag van de maand is er van 19.00 - 20.00 uur een SP Café. Ontmoet andere SP-leden en geïnteresseerden.

Iedereen is welkom!

Komende 2X in De Meent

daarna weer inr De Bolder

De komende twee keer wordt het gehouden in Wijkcentrum De Meent.
3 maart 2019

SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling 9 maart in Amstelveen

Foto: SP

Op zaterdag 9 maart a.s. doet een campagnebus van de SP Amstelveen aan. De lokale afdeling zal die ochtend samen met lijsstrekker Eric Smaling in Amstelveen gaan praten met bewoners van de wijk Patrimonium. Belangrijke onderwerpen waar de SP graag over wil praten zijn de groei van Schiphol, het openbaar vervoer en het  gebrek aan betaalbare huurwoningen.

Eric Smaling, hoogleraar aan de Universiteit Wageningen heeft als parlementariër voor de SP ruime ervaring opgedaan, hij was van juni 2007 tot mei 2013 Eerste Kamerlid en direct hierna Tweede Kamerlid tot maart 2017. Na de jaren in Den Haag ging hij weer aan het werk bij de universiteit. En toch bleef het politieke handwerk kriebelen. Smaling stelde zich beschikbaar voor de Provinciale Staten als SP Noord-Holland lijsttrekker om zijn kennis, ervaringen en vooral idealen in te zetten.

Behalve de lijsttrekker zullen ook de gemeenteraadsleden Adriaans en  Casadei de groep versterken. Casadei: “Mensen die de SP een beetje  kennen, weten dat wij regelmatig met de mensen in de wijk praten. Zo zijn  we de afgelopen periode onder meer in Westwijk en in de Groenelaan geweest. Maar Patrimomium is alweer een tijdje geleden. Vandaar onze keuze voor dit deel van Amstelveen”.

De SP gaat tussen 10.00 en 11.30 uur de wijk in.

Lijsttrekker Eric Smaling on tour. Deel 1

Remine Alberts over Rechtvaardigheid

Remine Alberts over stemmen

Marie-France van Oorsouw: cultureel erfgoed en cultuur educatie

Robert Brand over Schiphol

U bent hier