h

SP-campagne in volle gang

6 maart 2017

SP-campagne in volle gang

Foto: SP

Na twee lijsttrekkersdebatten ligt de verkiezingscampagne inmiddels goed op stoom. Ook deze keer doet de SP-karavaan zo goed als alle winkelcentra aan.

Het aantal partijen dat meedoet aan de verkiezingen is nog nooit zo groot geweest. Maar liefst 28 zijn er in de race om zoveel mogelijk zetels in de Tweede Kamer te bemachtigen. En toch zie je het op straat nog niet terug. Logisch dat in deze tijd verreweg de meeste communicatie met de achterban zich op Facebook, Twitter en internet afspeelt. De SP is van mening dat het directe contact met 'the man in the street' niet verloren mag gaan. Alleen in een persoonlijk gesprek kom je er als partij achter wat er werkelijk leeft. In deze specifieke contacten met mensen kom je vaak dichter bij wat er werkelijk toe doet voor mensen individueel dan via massacommunicatie. De SP blijft daarom het gesprek aangaan, ook met hen die niet op de SP stemmen. Een partij die zich niet meer onder de mensen begeeft raakt het contact met de werkelijkheid kwijt. Politiek is handwerk. Steek voor steek en deur voor deur komen de noden van de kiezers het duidelijkst naar voren. Dat kost inspanning. Politiek is niet voor luie mensen. 15 maart a.s. zullen we zien wat de opbrengst is. Tel uit je winst.

Lijsttrekker Eric Smaling on tour. Deel 1

Remine Alberts over Rechtvaardigheid

Remine Alberts over stemmen

Marie-France van Oorsouw: cultureel erfgoed en cultuur educatie

Robert Brand over Schiphol

U bent hier