h

Algemene Ledenvergadering 20 oktober a.s.

8 september 2016

Algemene Ledenvergadering 20 oktober a.s.

Op zaterdag 14 januari 2017 vindt het XXII-Congres plaats, waarin het SP-verkiezings-programma aan de leden wordt voorgelegd. Daarnaast wordt de definitieve kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen vastgesteld.

Begin oktober wordt het conceptverkiezings-programma gepresenteerd. Ter voorbereiding van het congres vindt er een aantal bijeenkomsten plaats binnen onze afdeling, waar dit concept verkiezingsprogramma wordt besproken en de leden wijzigingen of verbeteringen kunnen voorstellen. U wordt daarom uitgenodigd voor een Algemene Ledenvergadering op

do. 20 oktober a.s.  20.00 uur

locatie:

De Meent, Orion 3, Amstelveen

 

Naast het verkiezingsprogramma zullen wij ons dus buigen over de concept-kandidatenlijst. Op de ALV zullen wij ook de afgevaardigden namens onze regio kiezen die het congres gaan bijwonen.

Leden kunnen op SP-net alle informatie vinden die betrekking heeft op het XXII-Congres. Daar staan
onder meer dat de voorstellen vanuit de afdelingen door de Programmacommissie worden verwerkt, waarna er een herziene versie van het verkiezings-programma wordt gepresenteerd. Ook die wordt besproken op een ALV. In onze afdeling is dat op:

Donderdag 8 december a.s., 20.00 uur (zelfde locatie)

Hierna kunnen we eventuele moties en amendementen opstellen. Die worden dan op het XXII-Congres toegelicht en verdedigd.

Voor vragen over deze uitnodiging kunt u bellen of mailen.

We rekenen op uw komst!

U bent hier