h

SP op bezoek in Zorgcentrum 't Kloosterhof

4 mei 2014

SP op bezoek in Zorgcentrum 't Kloosterhof

Een delegatie van de SP Amstelveen is op vrijdag 2 mei op de koffie geweest bij de bewoners van Zorgcentrum 't Kloosterhof.

In de gesprekken met bewoners en personeel werd aandacht gevraagd voor de wijze waarop in Nederland met ouderen wordt omgegaan. 't Kloosterhof heeft de zaakjes behoorlijk geregeld. Erg jammer dat er al een aantal kamers leeg staat door de maatregelen van de regering.

Het is veel erger gesteld met de ouderen die op diverse plaatsen in ons land verplicht moeten verhuizen naar een andere plaats of bejaarderhuis/centrum wat veelal nog al wat problemen geeft. Door de bezuinigingen komt een groot aantal centra/bejaardenhuizen leeg te staan en worden de verantwoordelijkheden door de regering bij de gemeentes neergelegd.

Een brute maatregel die voor de ouderen onacceptabel is. Daarom is de SP een met een landelijke actie bezig om hiertegen in verzet te komen. De vraag is of als wij zelf op oudere leeftijd de nodige hulp nodig hebben, deze dan nog voldoende aanwezig is. Op korte termijn zal de SP zich op allerlei gebied manifesteren.

Wij vragen u daarom persoonlijk om aandacht voor de problemen die voortkomen uit de bezuinigingen van de regering Rutte/Asscher. Hierin kunt u uw stem laten horen.

Door lid te worden van de SP wordt u volledig op de hoogte gehouden over de voortgang van alle acties. Voor een persoonlijke benadering kunt u contact opnemen met:

Tel. 020 - 6436432

E-mail: amstelveen@sp.nl

Het is de hoogste tijd dat u zich aansluit bij de meest Sociale Partij waarin alles na behoren geregeld dient te worden.

Hierbij bedanken wij de directie van 't Kloosterhof voor de gastvrije ontvangst op afgelopen vrijdag 2 mei.

U bent hier