h

SP wil in Aalsmeer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018

10 april 2014

SP wil in Aalsmeer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing van 19 maart werd de SP veelvuldig gebeld met de vraag waarom er in Aalsmeer en Kudelstaart niet op de SP gestemd kon worden.

De SP begrijpt dat in Aalsmeer en Kudelstaart veel mensen hierover teleurgesteld zijn en vindt het daarom belangrijk dat deze kiezers een duidelijk antwoord krijgen op hun vraag.

Aalsmeer valt momenteel onder de Socialistische Partij Amstelveen. Hieronder vallen naast Aalsmeer ook Ouderamstel en Uithoorn.

Om mee te doen aan gemeenteraadsverkiezingen is er een goede voorbereiding nodig. Dat wordt gedaan door SP leden die actief zijn in hun gemeente en goed weten wat daarbinnen speelt. Zij zitten in een werkgroep die wordt aangestuurd door een lokaal bestuur. SP leden zijn regelmatig te vinden op plekken waar ze met bewoners praten over de leefbaarheid van de buurt of over andere zaken die hen bezighouden.

De SP hoopt voor de volgende gemeenteraadsverkiezing op u te kunnen rekenen om zo’n werkgroep van de grond te krijgen. De gemeente Amstelveen is ons voorgegaan. Bij de gemeenteraadsverkiezingen behaalde de SP drie zetels, een pracht resultaat! Een goed voorbeeld waar Aalsmeer zich aan kan optrekken. Daarom hebben wij uw stem en uw inzet hard nodig. Laat deze kans niet voorbij gaan. Meldt u aan als lid van de SP als u ook vindt dat het nu de tijd is om binnen Aalsmeer en Kudelstaart een actieve werkgroep en een eigen afdelingsbestuur tot stand te brengen. Doe mee met de SP.

Voor inlichtingen kunt u contact
opnemen met het secretariaat Tel 020-6436432 of via

E-mail; amstelveen@sp.nl Mogen wij op u rekenen?

Voor het Europees-parlement laat u toch
zeker uw stem van grote waarde zijn, wij rekenen op u.

Bij voorbaat dank voor uw inzet.

U bent hier