h

SP-verkiezingskar naar de winkelcentra

5 maart 2014

SP-verkiezingskar naar de winkelcentra

Ook dit weekend gaat de SP met de verkiezingskar naar de Winkelcentra. SP Amstelveen staat vrijdag 7 maart bij winkelcentrum Waardhuizen van 11.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 8 maart tussen 10.00 en 12.00 uur staat de SP in het winkelcentrum Bankrashof en van 13.00 tot 16.00 uur in het winkelcentrum Kostverlorenhof.

Het huidige college heeft de afgelopen 4 jaren tientallen miljoenen euro’s uitgegeven aan prestigieuze projecten waar de Amstelveners nauwelijks iets mee opgeschoten zijn. De financiële reserves van de gemeente zijn hierdoor te veel geslonken.

Het Amstelveense spaarvarkentje is dus leeg. De komende periode zullen er keuzes gemaakt moeten worden.

De SP wil van de bewoners van de wijken Bankras en Kostverloren weten wat zij belangrijk vinden in hun buurten en waarop zij wel/niet willen bezuinigen.

De wijkbewoners worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met de aanwezige SP-ers, waaronder de lijsttrekker Joep van Erp. “SP-Amstelveen hecht er waarde aan dat er in deze wijken een buurtcentrum blijft bestaan, met voorzieningen voor zowel de ouderen als voor de jeugd. En een bibliotheek verdient weer een plaats in deze wijk!” “Wij investeren liever in deze wijkvoorzieningen dan in de verbreding van de snelweg A9 die de Amstelveners minstens 40 miljoen euro gaat kosten”.

Ideeën kunt u aandragen door deze op te schrijven en in onze ludieke ideeën-bus doen!

U bent hier