h

Patrick Adriaans in de raad in plaats van Grea Twint

9 maart 2010

Patrick Adriaans in de raad in plaats van Grea Twint

Amstelveen - Grea Twint ziet af van haar raadszetel voor de SP. In plaats van Grea zal Patrick Adriaans, de nummer 2 op onze lijst, deze zetel innemen.

Als burgercommissielid zal Grea de fractie van de SP ondersteunen. Hier onder vindt u de motivatie van Grea:


Beste SP-stemmers die hun voorkeurstem op Grea Twint hebben uitgebracht

Door de 274 voorkeursstemmen steeg ik een plaats en passeerde ik kandidaat-raadslid Patrick Adriaans die door de ledenvergadering op plaats twee gezet is. Graag wil ik de volgorde van de kandidatenlijst houden, wat betekent dat ik vanaf een fractiegrootte van drie zetels wel deel van de raad zou zijn gaan uitmaken.

Ik heb gezegd dat ik, mocht ik met voorkeurstemmen worden gekozen, niet de plaats van Patrick Adriaans wil innemen. Ik heb mij immers vanaf plaats drie verkiesbaar gesteld. De volgorde van de kandidatenlijst is zorgvuldig opgebouwd en deze zorgvuldigheid wil ik niet doorbreken.

Dat wil niet zeggen dat uw stem op mij, niet goed gebruikt gaat worden. Mijn werk bestaat uit het luisteren naar mensen die in de problemen zitten, vergaderingen bijwonen in de wijkplatforms om te horen waar en wat er fout gaat. Ook zal ik mij als burgercommissielid voor de SP inzetten om zo mijn bijdrage te leveren aan het raadswerk.

Bij inwoners van Amstelveen die met problemen zitten wil ik samen met de SP graag met raad en daad hulp bieden en niet zoals de andere partijen, pas twee weken voor de verkiezingen.

U vindt ons geregeld in de wijken met Buurten in de Buurt. Vandaar ons motto "Stem op drie maart op de partij waar je na vier maart ook nog wat aan hebt".

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om u het volgende onder de aandacht te brengen:
Naast mijn activiteiten voor de SP, ben ik oprichtster van de Stichting Voedselbank Amstelveen.
Ik wil u vragen even een kijkje te nemen op deze site: www.amstelveen.sp.nl/voedsel/voedselbank.stm en aandacht vragen voor de minst bedeelden. In onze gemeente voorzien wij momenteel 17 gezinnen (44 personen) van voedselpakketten. Financiƫle hulp blijft nodig in deze moeilijke tijd, elke gift is van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Grea Twint

U bent hier