h

Marina Casadei

SP Café

Foto: Marco Lucas

Elke laatste maandag van de maand is er van 19.00 - 20.00 uur een SP Café. Ontmoet andere SP-leden en geïnteresseerden.

Iedereen is welkom!

Komende 2X in De Meent

daarna weer inr De Bolder

De komende twee keer wordt het gehouden in Wijkcentrum De Meent.

06-55756363

raadslid
fractie penningmeester
lid commissie Burger&Samenleving

woordvoerder:

  • welzijn
  • cultuur
  • sociale zaken
  • burgerzaken

Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen die niet of moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen begeleiding krijgen, zodat ze de handvatten krijgen aangereikt om na een tijdje dat wél te kunnen. In de huidige samenleving wordt er constant een beroep gedaan op de zelfredzaamheid van mensen, maar hierbij wordt wel eens vergeten dat dit begrip niet zo vanzelfsprekend is als het op het eerste gezicht lijkt. Ik breng graag mensen op het goede spoor om ze die zelfredzaamheid te laten verwerven.

Ik voel me bij de SP helemaal thuis, omdat deze partij oog heeft voor de zwakkeren in de samenleving en handelt vanuit het solidariteits- en gelijkwaardigheids- beginsel.

Ik kan me in de meeste standpunten goed vinden. Omdat ik in het jaar 2012 werkzoekend was had ik tijd om actief te worden in de kerngroep. Daarna ben ik gaan meelopen met het bestuur. Ook heb ik meegeholpen met de totstandkoming van de SP hulpdienst. Niet onbelangrijk is dat ik het prima kan vinden met de andere actieve SP leden.

Ik hoop dat we als afdeling het voor elkaar krijgen om nog beter zichtbaar te worden in Amstelveen door middel van acties, buurten in de buurt, opiniërende artikelen en het tonen van betrokkenheid bij de mensen in de regio Amstelland.

Lijsttrekker Eric Smaling on tour. Deel 1

Remine Alberts over Rechtvaardigheid

Remine Alberts over stemmen

Marie-France van Oorsouw: cultureel erfgoed en cultuur educatie

Robert Brand over Schiphol

U bent hier